Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Oudsbergen is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Oudsbergen jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Oudsbergse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Oudsbergen helemaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Oudsbergen laten stralen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Oudsbergse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Oudsbergen overlaten aan onze interieurarchitecten.