Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Overboelare ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurplaatje compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Overboelare jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Overboelaarse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Overboelare compleet ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Overboelaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Overboelare laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Overboelare over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!