Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Overijse nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp totaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Overijse jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Overijsese bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Overijse.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Overijsese project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Overijse uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Overijse over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!