Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Overpelt nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Overpelt jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Overpeltse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Overpeltse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Overpelt totaal ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we telkens helder verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële moeilijkheden: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Overpelt te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Overpelt om tot een prachtig resultaat.