Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Overwinden ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Overwinden jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een sterke interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Overwinden.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Overwindse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Overwindse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Overwinden compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Overwinden om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.