Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw woning of onderneming in Paal ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Paal jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Paalse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Paal te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Paalse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Paal wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Paal overlaten aan onze interieurarchitecten.