Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Passendale nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp totaal aan onze professionals over te laten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Passendale jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Passendaalse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Passendale wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Passendaalse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Passendale laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Passendale overlaten aan onze interieurarchitecten.