Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Paulatem nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Paulatem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woonst. Jouw bouwproject in Paulatem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Paulatemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Paulatemse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Paulatem helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je mag zeker zijn van een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Paulatem overlaten aan onze interieurarchitecten.