Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Pepingen is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Pepingen jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Pepingen laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Pepingse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Pepingen compleet ontwikkelt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke moeilijkheden. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Pepingse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Laat je bouwproject in Pepingen over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!