Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Perk ontzorgen we je compleet. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Perk jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Perk.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Perkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Perkse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Perk uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele complicaties. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Perk om tot een prachtig eindresultaat.