Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Peutie ontzorgen we je helemaal. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Peutie jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Peutie laten stralen.

High-end interieur voor jouw Peutiese project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Peutie totaal opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal overnemen. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Peutiese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Peutie over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!