Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Pittem is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Pittem jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Pittemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Pittem helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke problemen: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Pittem te laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Pittemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Pittem overlaten aan onze interieurarchitecten.