Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Poederlee nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Poederlee jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Poederleese project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Poederlee uit en volgt alles op de voet. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Poederleese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Poederlee laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Poederlee om tot een prachtig eindresultaat.