Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Poesele is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Poesele jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Poeselse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Poesele uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om potentiële moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Poeselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. De interieurarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Poesele te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Poesele om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.