Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Pollare nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Pollare jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Pollaarse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Pollaarse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Pollare compleet opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Pollare laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Pollare over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!