Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Pulderbos nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Pulderbos jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Pulderbosse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Pulderbos te laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Pulderbosse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Pulderbos uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Pulderbos om tot een prachtig eindresultaat.