Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Pulle ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Pulle jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Pulse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Pulse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Pulle volledig opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we steeds helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Pulle te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Pulle om tot een prachtig resultaat.