Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of huis in Ramsdonk ontzorgen we je helemaal. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Ramsdonk jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Ramsdonk te laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Ramsdonkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Ramsdonkse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Ramsdonk compleet opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we telkens helder verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Ramsdonk zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!