Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Ransberg nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Ransberg jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Ransbergse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Ransberg te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Ransbergse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Ransberg wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Of het nu gaat om mogelijke complicaties of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Ransberg over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!