Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Ranst nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Ranst jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ranstse bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Ranst te laten stralen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Ranstse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Ranst compleet opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Ranst over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!