Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw woning of onderneming in Rekem ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Rekem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Rekemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Rekem totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Rekem te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Rekemse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Rekem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!