Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of zaak in Rekkem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Rekkem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Rekkemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Rekkemse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw project in Rekkem wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Rekkem te laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woning nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Rekkem om tot een prachtig eindresultaat.