Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Relegem ontzorgen we je totaal. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Relegem jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Relegemse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Relegem volledig ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Relegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Relegem laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Relegem om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.