Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw woning of onderneming in Ressegem nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Ressegem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Ressegemse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Ressegem uit en volgt alles op de voet. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Ressegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een goede interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Ressegem te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Ressegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!