Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Riemst ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje totaal over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Riemst jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Riemstse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Riemst compleet opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Riemstse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een openbare ruimte of een woonst. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Riemst te laten stralen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Riemst over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!