Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woonst in Rijkevorsel ontnemen we al je zorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Rijkevorsel jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Rijkevorsel laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Rijkevorselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Rijkevorselse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurarchitect toegekend die jouw project in Rijkevorsel helemaal opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of eventuele complicaties. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst nood aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Rijkevorsel om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.