Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw woonst of onderneming in Roborst ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Roborst jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Roborstse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Roborstse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Roborst totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Roborst te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of huis behoefte aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Roborst over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!