Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woning in Roesbrugge-Haringe ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Roesbrugge-Haringe jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Roesbrugge-Haringe laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig verbouwen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Roesbrugge-Haringse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Roesbrugge-Haringse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Roesbrugge-Haringe compleet opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst een upgrade gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Roesbrugge-Haringe over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!