Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Roeselare nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign volledig over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Roeselare jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Roeselaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Roeselaarse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Roeselare volledig ontwikkelt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we steeds helder verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je steeds op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. We stemmen iedere ruimte helemaal af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Roeselare te laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Roeselare over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!