Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Rollegem-Kapelle nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Rollegem-Kapelle jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Rollegem-Kapelse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Rollegem-Kapelle wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele problemen. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Rollegem-Kapelle.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Rollegem-Kapelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Rollegem-Kapelle overlaten aan onze interieurarchitecten.