Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Rollegem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze professionals over te laten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Rollegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Rollegemse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Rollegem wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurontwerper. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om eventuele moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Rollegemse bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt volledig afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Rollegem laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw zaak of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Rollegem om tot een prachtig resultaat.