Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Romershoven nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Romershoven jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Romershoofse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Jouw bouwproject in Romershoven laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Romershoofse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Romershoven wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Romershoven zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!