Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Ronse nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze professionals. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Ronse jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Ronsisch bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Ronsisch project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Ronse uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Ronse. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Ronse over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!