Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Ronsele is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp totaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Ronsele jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Ronselse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Ronselse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Ronsele volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte totaal af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Ronsele te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Ronsele overlaten aan onze interieurarchitecten.