Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Roosdaal is het ons doel om je volledig te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Roosdaal jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Roosdaalse bouwproject?

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Roosdaal laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Roosdaalse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Roosdaal compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst nood aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Roosdaal om tot een prachtig resultaat.