Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Rotselaar ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Rotselaar jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Rotselaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Rotselaarse project

Droom je van een verfijnd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Rotselaar compleet opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een kwalitatieve interieurdesigner streeft een compleet unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Rotselaar laten schitteren. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Rotselaar om tot een prachtig resultaat.