Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Ruisbroek ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Ruisbroek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ruisbroekse bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Ruisbroekse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Ruisbroek wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Ruisbroek laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis een upgrade gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Ruisbroek overlaten aan onze interieurarchitecten.