Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Rukkelingen-Loon is het ons doel om je totaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Rukkelingen-Loon jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Rukkelingen-Loonse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Rukkelingen-Loon uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Rukkelingen-Loon laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Rukkelingen-Loonse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Rukkelingen-Loon over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!