Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Rummen nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Rummen jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Rummense project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Rummen volledig uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Rummense bouwproject?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Rummen te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Rummen over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!