Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw onderneming of woonst in Rumsdorp is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Rumsdorp jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Rumsdorp te laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Rumsdorpse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Rumsdorpse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Rumsdorp volledig opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Rumsdorp over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!