Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurarchitect van jouw woning of zaak in Rutten is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Rutten jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Rutten te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Ruttense project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Jouw persoonlijke binnenhuisarchitect werkt je project in Rutten uit en volgt alles op de voet. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en eventuele complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we helemaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Ruttense bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Rutten om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.