Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in s Herenelderen nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in s Herenelderen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw s Herenelderense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw s Herenelderense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in s Herenelderen wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Jouw bouwproject in s Herenelderen laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in s Herenelderen!