Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Schelle nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Schelle jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. We zorgen er verder voor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Schelle te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Schelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Schelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw project in Schelle wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Schelle overlaten aan onze interieurarchitecten.