Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Schendelbeke ontzorgen we je volledig. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Schendelbeke jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Schendelbeekse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Schendelbeekse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw project in Schendelbeke wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Een goede interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Schendelbeke laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of huis nood aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Schendelbeke overlaten aan onze interieurarchitecten.