Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woonst in Scherpenheuvel-Zichem ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurplaatje volledig over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Scherpenheuvel-Zichem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Scherpenheuvel-Zichemse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Scherpenheuvel-Zichem totaal uitwerkt en opvolgt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Haar realisaties draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Scherpenheuvel-Zichemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede interieurontwerper streeft een geheel unieke stijl na. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Scherpenheuvel-Zichem. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Scherpenheuvel-Zichem!