Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw huis of zaak in Schore ontzorgen we je compleet. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Schore jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurontwerper creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of publieke ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Schore te laten schitteren.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Schorese bouwproject?

High-end interieur voor jouw Schorese project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Schore volledig opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw zaak of huis nood aan vernieuwing? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Schore overlaten aan onze interieurarchitecten.