Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of woning in Schriek nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Schriek jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Schriekse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Schriek wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurontwerper. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Schriekse bouwproject?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woning, Okyo haalt het onderste uit de kan. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Schriek te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw zaak of woning behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken hoe dan ook wat moois van je bouwproject in Schriek!