Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw zaak of woonst in Semmerzake ontzorgen we je volledig. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Semmerzake jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Semmerzaakse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Semmerzaakse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Semmerzake helemaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: huis of publieke ruimte. Jouw bouwproject in Semmerzake laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Semmerzake om tot een prachtig eindresultaat.