Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of zaak in Sint-Antelinks nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Antelinks jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Sint-Antelinkse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Sint-Antelinks compleet opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we steeds helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Antelinkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Antelinks te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Sint-Antelinks om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.