Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw zaak of huis in Sint-Baafs-Vijve ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Sint-Baafs-Vijve jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Sint-Baafs-Vijfse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Sint-Baafs-Vijve te laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Sint-Baafs-Vijfse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in Sint-Baafs-Vijve totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar je vereisten en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Sint-Baafs-Vijve over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!